ILIDZA RIVER Apartmani

ČAST NAM JE PREDSTAVITI VAM NAŠU NAJNOVIJU PONUDU

MODERNI APARTMANI SA 1,2 i 3 Spavaće sobe

  • Nevjerovatan pogled na rijeku
  • Izvanredna lokacija
  • Laka dostupnost cijelom gradu Sarajevo
  • Blizina aerodroma
  • Kompletno uređenje i usluga

Smještena u samom srcu Evrope, Bosna i Hercegovina je zemlja koja se uglavnom odlikuje svojom bogatom prirodom i specifičnom kulturnom pozadinom.
To uključuje ogromna područja netaknute prirode s bistrim izvorima vode, gustim šumama, rijekama i jezerima. Opušten način života, gostoljubivost i velikodušnost su jedan od glavnih temelja ličnog identiteta zemlje i stanovnika.

Ilidža je prigradsko naselje koje se nalazi zapadno od Sarajeva, glavnog grada Bosne i Hercegovine. Ilidža je najstarije naseljeno područje Sarajeva i bogata je prirodnim ljepotama. Ilidža je povezana sa ostatkom grada tramvajskim i autobuskim saobraćajem. Ilidža je takođe spa i klimatološko lječilište, rekreacijski i izletišni centar. Smještena je u podnožju planine Igman, okružena mnoštvom zelenila i obilnim vodenim izvorima kao i šumskim krajolikom.

 

Lokacija stambeno-poslovnog objekta Ilidža River zgrade je na Ilidži, u okviru odobrenog regulatornog plana “Spa i rekreacijski centar Ilidža”, na parceli broj 983/1. Zemljištu i prizemlju se može pristupiti s juga (Hrasnicka ulica). Glavni ulaz u stambeni dio zgrade nalazi se pored glavne ulice. Zgrada ima prizemlje, šest spratova i potkrovlje.

Glavna funkcija zgrade je stanovanje. Restoran s kuhinjom, ostavom i drugi povezani prostori planirani su u prizemlju. Devetnaest apartmana su planirani za gornje etaže sa veličinama:

 

MINI: Jedna spavaća soba. Površina 43 m2 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 SREDNJE VELIČINE: Dvije spavaće sobe. Površina 86 m2

 

 

 

 

VELIKI: Tri spavaće sobe. Površina 122 m2

Dva dostupna apartmana

 

 

Stambenom dijelu zgrade može se pristupiti s južne strane kroz ulazni hodnik i uslužni dio zgrade a takođe tu su i dva lifta. Na zapadnoj strani zgrade, povezane sa glavnim stubištem nalaze se požarne stepenice. Stan na mansardi ima direktan ulaz / izlaz iz glavnog stubišta i povezan je sa požarnim stepenicama stubišta. U potkrovlju stan ima direktan pristup na krovnu terasu iznad šestog sprata.

home