Bosna i Hercegovina je zemlja koja leži u srcu jugoistočne Evrope. To je mjesto gdje se istočna i zapadna civilizacija susreću, ponekad sukobljavaju, ali češće jačaju i obogaćuju jedna drugu kroz dugu i fascinantnu historiju.

Bosna i Hercegovina zemlja od nešto više od 50 hiljada km2 ima veoma dug naziv. Bosna pokriva Sjeverni i centralni dio zemlje a sam naziv vjerovatno potiče od riječi “Bosana”, stare indo-evropske riječi koja znači voda, koju Bosna ima u izobilju.

Južni region oko drevnoga Huma, kojim je vladao Herceg Stjepan (vojvoda Stjepan), kasnije je nazvan Hercegovina kada su to područje zauzeli Otomanski osvajači. Možda ono što je najvažnije za posjetitelj danas da poznaju, ipak, da je Bosna i Hercegovina zapanjujuće lijepa zemlja sa nepreglednim nizom prirodnih pejzaža, kultura, tradicija i ljudi. I po onome starom klišeu “ljudi čine mjesto” – a BiH može biti ponosna na svoju gostoljubivost, te postupanje prema gostima kao da su članovi porodice. A porodice primamo k srcu.

 

Naša kompanija nudi turističke usluge za klijente koji žele upoznati Bosnu i Hercegovinu na drugačiji način.

Mi tretiramo dizajn naših ponuda za klijente kao umjetničko djelo; Svaki je jedinstven, izrađen od strane iskusnih i kreativnih agenata!!!
TURISTIČKI ARANŽMANI

6 dana
7 dana
10 dana

 

ZIMSKI PAKETI

Pet noći
Šest noći
Devet noći

SPECIJALNI PAKETI

  • Porodični paketi
  • Adrenalinski paketi
  • Zdravstveni i Spa paketi
  • Paketi za medeni mjesec
  • Paketi u Prirodi i Eko Paketi
  • Zimski paketi